Υπηρεσίες

Check in / Check out

Δυνατότητα check in/check out πριν ή μετά την προβλεπόμενη ώρα (βάσει διαθεσιμότητας).

Χάρτες & Οδηγοί

Τοπικοί χάρτες και οδηγοί, υπάρχουν στα καταλύματα μας, για την ενημέρωση σας.

VIP Service

Κάθε επισκέπτης μας είναι μοναδικός και προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες διαμονής.

Κρατήσεις

Κάντε κράτηση απευθείας από το site μας για να έχετε εγγυημένα την καλύτερη τιμή.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία ζωής και όχι απλά μια διαμονή.

Είμαστε στη διάθεση των επισκεπτών και παρόντες στην άφιξή σας, ώστε να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, για το κατάλυμα ή την περιοχή. Θα σας δώσουμε τις προτάσεις μας για τις κοντινές αποδράσεις που θα κάνουν τις διακοπές σας ακόμα πιο ξεχωριστές!

5Τοποθεσίες
8Κατοικίες
1600Οικογένειες/Παρέες
5000Ευχαριστημένοι επισκέπτες

Μεταφορές & Ξεναγήσεις

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη μεταφορά σας από και προς τα κοντινά αεροδρόμια & λιμάνια. Επίσης μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς μια αποκλειστική ξενάγηση στην Αθήνα. Προτεραιότητα στα εισιτήρια και ολοκληρωμένη γνώση τις Ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας, από επίσημους ξεναγούς.

Καταδύσεις & Ιστιοσανίδα

Λάτρης του υγρού στοιχείου; Για γνώστες ή άπειρους, μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με ειδικούς ώστε να μάθετε ή να χαρείτε το αγαπημένο σας άθλημα. Με απόλυτη ασφάλεια, από εξειδικευμένους εκπαιδευτές μπορείτε να ανακαλύψετε την περιπετειώδη πλευρά του εαυτού σας.

Χιονοδρομικό κέντρο

Για τους λάτρεις του βουνού, μπορούμε να σας δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες ή επαφές, για να μάθετε ή να κάνετε το αγαπημένο σας χειμερινό σπορ. Άλλωστε το Χ.Κ. Καλαβρύτων είναι 1 ώρα (60 χλμ) από το Blue Ark Aigeira Flat & Studio. Το πρωί βουνό, το απόγευμα ανασυγκρότηση δίπλα από τη θάλασσα.

Ακόμα περισσότερα…

Έχετε κάτι ακόμα στο μυαλό σας και δεν ξέρετε πώς να το πραγματοποιήσετε; Ρωτήστε μας και θα σας βοηθήσουμε. Εισιτήρια θεάτρου ή πλοίων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις διακοπές σας πιο απλές και ουσιαστικές.